Columns with heading

Hieronder vindt u een overzicht van de acts die u kunt boeken via SGS Productions. Wanneer u interesse heeft in een bepaalde act kunt u ons direct benaderen of via Gigstarter, dat laatste heeft onze voorkeur omdat Gigstarter een handig syteem heeft om boekingen te bevestigen en u na het optreden automatisch een uitnodiging krijgt om ons optreden te recenseren. U betaalt absoluut geen bijkomende kosten voor het boeken via Gigstarter.

Bandera Latina

Bandera Latina is een all-round wereldmuziekband. Met natuurlijk de nodige Latin hits, maar ook prachtige Italiaanse nummers, Jazz- swing en heel veel meer. Een fantastische show voor jong en oud met muzikaal voor elk wat wils. Al bijna 25 jaar de absolute top van wereldmuziek in Nederland. 
Bandera Latina op Gigstarter
Bandera Latina website
Spotify
Facebook

Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is gespecialiseert in de Rumba Flamenca muziekstijl.  Een stijl die bij het grote publiek vooral bekend is van the Gipsy Kings. In een traditionele bezetting van enkel gitaren en met Salvatore's gepassioneerde zang brengen zij een uitsluitend Spaanstalig repertoïre met, naast Rumba Flamenca hits ook de nodige klassiekers uit Cuba, Mexico etc.
Trio Ritm'O op Gigstarter
Spotify
Facebook 

Dos Gardenias

Bestaande uit broer en zus Salvatore en Silvana Sichi, de twee lead-musici van Bandera Latina, is dit duo een absolute top-act op het gebied van wereldmuziek. Een leven lang maken zij samen muziek en dat is terug te horen in hun ongelooflijke samenspel- en zang!
Binnenkort op Gigstarter
Voor boekingen mail: info@sgsproductions.nl

Duo Gin & Tonic

Een heerlijk mix van Spaanse-, Italiaanse-, en Zuid-Amerikaanse muziek afgewisseld met blues en jazz. Stijlvolle muziek geschikt voor werkelijk iedere gelegenheid. Op een prettig geluidsniveau en met virtuoos gitaarspel. Al vele jaren maandelijks live te zien in het beroemde Oranje Koffiehuis in Arnhem!
Gin & Tonic op Gigstarter. 

Salvatore Giuseppe Sichi

Gewapend met zijn gitaar en rauwe zangstem brengt Salvatore een bijzonder uitgebreid programma met een keur aan stijlen; van wereldmuziek tot pop, van klassiek tot jazz. 
Salvatore op Gigstarter
Spotify

Muziek voor bruiloft, feest, bedrijfsfeest, receptie, theater, festival. Spaanse muziek, Italiaanse muziek, Zuid-Amerikaanse muziek, Latin, jazz, band band voor feest, bandje, betaalbare live muziek, live muziek, duo, trio, kwartet, solo act, zanger, zangeres, muziek boeken, spaans bandje, italiaans bandje, latin band, gipsy kings, Buena Vista Social Club, Renato Carusone, rumab flamenca, rumba catalana, Italiaanse zanger, Spaanse zanger

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.