Bandera Latina

Bandera Latina is een all-round wereldmuziekband. Met natuurlijk de nodige Latin hits, maar ook prachtige Italiaanse nummers, Jazz- swing en heel veel meer. Een fantastische show voor jong en oud met muzikaal voor elk wat wils. Al bijna 25 jaar de absolute top van wereldmuziek in Nederland. 
Bandera Latina op Gigstarter
Bandera Latina website
Spotify
Facebook

Trio Ritm'O

Trio Ritm'O is gespecialiseert in de Rumba Flamenca muziekstijl.  Een stijl die bij het grote publiek vooral bekend is van the Gipsy Kings. In een traditionele bezetting van enkel gitaren en met Salvatore's gepassioneerde zang brengen zij een uitsluitend Spaanstalig repertoïre met, naast Rumba Flamenca hits ook de nodige klassiekers uit Cuba, Mexico etc.
Trio Ritm'O op Gigstarter
Spotify
Facebook 

Catz & Sichi

Na vele incidentele samenwerkingen in de loop der jaren besloten pianist Rieuwert Catz en zanger / gitarist Salvatore Giuseppe Sichi in 2019 om samen een album op te nemen. Dit album dat in 2022 verscheen vormt nu de basis voor een prachtig live repertoire. Heerlijk, toegankelijk jazz muziek vakkundig gespeeld door twee meestermuzikanten. 
Catz & Sichi op Gigstarter
Spotify
Facebook

Duo Gin & Tonic

Een heerlijk mix van Spaanse-, Italiaanse-, en Zuid-Amerikaanse muziek afgewisseld met blues en jazz. Stijlvolle muziek geschikt voor werkelijk iedere gelegenheid. Op een prettig geluidsniveau en met virtuoos gitaarspel. Al vele jaren maandelijks live te zien in het beroemde Oranje Koffiehuis in Arnhem!
Gin & Tonic op Gigstarter. 

Muziek voor bruiloft, feest, bedrijfsfeest, receptie, theater, festival. Spaanse muziek, Italiaanse muziek, Zuid-Amerikaanse muziek, Latin, jazz, band band voor feest, bandje, betaalbare live muziek, live muziek, duo, trio, kwartet, solo act, zanger, zangeres, muziek boeken, spaans bandje, italiaans bandje, latin band, gipsy kings, Buena Vista Social Club, Renato Carusone, rumab flamenca, rumba catalana

We use cookies to give you the best experience. Read our cookie policy.