Producties

Bij SGS Productions kunt u terecht voor de volgende ondersteunende diensten op het gebied van muziekproductie:

* Opnemen en arrangeren van complete backing tracks. Dit kan zijn van uw eigen muziek maar natuurlijk ook covers.

* Het professioneel mixen en masteren van uw eigen opnames.Mastering

Professionele mixing en / of mastering

Kent je dat? Je hebt prachtige nummers geschreven, veel tijd en geld geïnvesteerd in mooie opnames en toch klinkt het niet zoals de muziek die je op de radio hoort. Laat jouw muziek door ons (opnieuw) mixen en ontdek zelf wat voor een verschil ruim twintig jaar aan ervaring kan maken! Zoals bij al onze diensten, no cure, no pay! 

En zelfs een perfecte mix kan net te kort schieten...dan komt het masteren om de hoek kijken; zie het als de kers op de taart, een goede master klinkt gewoon net iets lekkerder, helderder, vetter...beter! Luister hier naar het nummer 'Stapelverliefd' van Xander en Kiki, gemasterd door SGS Productions.

Backing tracks

Professionele opnames...

Misschien ben je nog wel helemaal niet aan het mixen en masteren toe en heb je alleen nog maar een mooi liedje bedacht. Of je wilt graag een cover zingen maar je wilt daar wel een eigen draai aan geven? In dat geval kunnen wij jou helpen met een prachtig gearrangeerde backing track. Compleet gemixt en gemasterd!

Voobeelden van SGS Producties:
Ballad
Salsa
Jazz (backing track)
New Age
Pop / Rock

Tarieven

Mastering

€ 20,-

Mastering gebeurd bij SGS Productions tegen een vast tarief, per nummer. De reden dat wij dit zo goedkoop kunnen aanbieden is onze overtuiging dat u zeker terug zult komen voor meer!

Mixen

€ 40,- p/u

U betaalt natuurlijk alleen voor de daadwerkelijke tijd die in uw mix gestoken is; en niet tevreden is niet betalen!

Complete backing track

Op aanvraag

Afhankelijk van wat u wilt kunnen deze klussen enorm uiteenlopen; voor een basis band (drums, gitaren, toetsen, backing vocals) hebben wij muzikanten voor handen maar het kan natuurlijk zijn dat voor uw project extra muzikanten moeten worden ingezet. Samen met u maken wij een plan en op basis daarvan gaan wij voor u aan de slag, net zolang totdat het klinkt zoals u voor ogen had!

SGS Productions


KVK-nummer: 83276246
BTW nr: NL003797804B18
IBAN: NL68 KNAB  0408 8168 21

Volg  ons:
Contact
Bezoek ook:

This page was designed with Mobirise template